Badkamer op maat

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

Badkamer op maat

Bent u op zoek naar de badkamer van uw dromen? Met een badkamer op maat zorgt u ervoor dat ieder aspect van de ruimte aan uw persoonlijke wensen voldoet. Elke woning heeft zijn eigen karakter, en zo ook elke eigenaar. Ons doel is om uw unieke visie te vatten in een badkamer die zowel in stijl als functionaliteit perfect bij u past.

Bezoek onze showroom voor inspiratie of plan een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts helpen u graag!

 


Moderne badkamer met marmerlook muur, 2 waskommen en een douche

Breng uw eigen stijl tot leven met een maatwerk badkamer

 

Of uw smaak nu neigt naar strak en modern, gezellig en klassiek, of een geheel eigen richting – onze ervaren ontwerpers helpen u bij het vormgeven van een badkamer die niet alleen een functionele ruimte is, maar een plek van ontspanning en welzijn. Uw badkamer wordt een persoonlijke retreat, ontworpen om te voldoen aan al uw wensen.

Waar moet u op letten bij een badkamer op maat?

Het ontwerpen van een maatwerk badkamer vereist een zorgvuldige overweging van verschillende aspecten om een ruimte te creëren die perfect aansluit bij uw wensen.

Budget bepalen

Een helder budget vormt de basis van uw badkamerontwerp. Wij werken met u samen om een ontwerp te realiseren dat zowel binnen uw budget past als uw verwachtingen overtreft, waarbij we zorgen voor transparantie en duidelijke communicatie gedurende het hele proces.

Ruimte optimaal benutten

De grootte en vorm van uw badkamer zijn cruciaal in het ontwerp. Ons team is gespecialiseerd in het creatief benutten van elke ruimte, groot of klein, om een comfortabele en functionele badkamer te creëren die aanvoelt als een privé-sanctuarium.

 

Persoonlijke wensen en voorkeuren

Uw persoonlijke voorkeuren staan centraal in ons ontwerp. Of het nu gaat om speciale tegelkeuzes, de ideale douche-ervaring of unieke opbergoplossingen, we luisteren aandachtig naar uw ideeën om een badkamer te ontwerpen die uw persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt.

Inspiratie voor uw maatwerk badkamer

Laat u inspireren door ons uitgebreide badkamerportfolio. Hier komt u talloze badkamerstijlen en ontwerpen tegen die wij eerder hebben gerealiseerd. Onze showroom en online galerij tonen een breed scala aan mogelijkheden, van hypermodern tot stijlvol klassiek, elk ontworpen met een unieke twist die past bij de individuele klant.

Ontdek de verschillende badkamerstijlen

Ontdek hoe verschillende ontwerpelementen samen een harmonieuze en uitnodigende ruimte creëren:

Landelijke badkamer met houten badkamermeubel en wit ovaal bad

Aan de slag met uw badkamer op maat

Elk badkamerproject begint met een uniek ontwerp, afgestemd op uw individuele smaak en wensen. Maar hoe vindt u de weg naar uw perfecte badkamer design? Er zijn verschillende benaderingen om uw visie te realiseren. Zo kunt u als uitgangspunten nemen:

 • Sfeerbepaling
 • Materiaalkeuze
 • Functionaliteit

Sfeerbepaling

Wat voor atmosfeer wilt u in uw badkamer creëren? Overweeg of u een luxueuze, hedendaagse of traditionele uitstraling wenst. Een tip: maak een moodboard om de gewenste sfeer te visualiseren en tot leven te brengen.

Materiaalkeuze

Ook de keuze van materialen kan een goede leidraad zijn voor uw badkamerontwerp. Overweeg of u de voorkeur geeft aan natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen, of aan moderne elementen zoals roestvrij staal en chroom.

Functionaliteit

Bent u meer praktisch georiënteerd? Dan neemt u de functionaliteit als uitgangspunt. Heeft u specifieke wensen, zoals een bad of een bepaalde indeling? Denk bijvoorbeeld ook na over de uitdagingen en mogelijkheden bij het ontwerpen van een kleinere badkamer.

Uw maatwerk badkamer stap voor stap gerealiseerd

Het realiseren van uw droombadkamer is een proces waarbij elke stap zorgvuldig en met aandacht wordt doorlopen.

1. De basis: plattegrond en indeling

Het begint allemaal met de plattegrond van uw ruimte. Deze vormt de basis van uw nieuwe badkamerontwerp en biedt inzicht in de mogelijkheden. Ons team helpt u bij het kiezen van de juiste indeling, waarbij we de ruimte maximaal benutten en een comfortabele flow creëren.

2. Stijl en ontwerp

Kiezen van de juiste badkamerstijl is essentieel. Of u nu voorkeur heeft voor een strakke, moderne look of een meer traditionele sfeer, wij helpen u bij het vinden van de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

3. Functionele details

Belangrijke zaken zoals de keuze van het sanitair, de opbergruimte en verlichting worden zorgvuldig overwogen. Wij adviseren u over de beste opties om een praktische én aantrekkelijke badkamerruimte te creëren.

4. Visualisatie met 3D-ontwerp

Een gedetailleerd 3D-ontwerp brengt uw badkamer tot leven nog voordat de bouw begint. Hierdoor krijgt u vooraf een duidelijk beeld van het eindresultaat. Ook kunnen we hiermee samen met u eventuele nodige aanpassingen verwerken.

5. Heldere prijsopgave

We houden bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer op maat altijd rekening met uw wensen en budget. Een transparante prijsopgave zorgt ervoor dat u precies weet wat u kunt verwachten, zonder verrassingen achteraf.

6. Voorbereiding: huidige badkamer verwijderen

Als het om een renovatie gaat, moet de oude badkamer uiteraard eerst verwijderd worden. Dit kunt u zelf doen, maar het is begrijpelijk als u dit liever aan een professional overlaat. Ons ervaren team kan de demontage en verwijdering zorgvuldig voor u uitvoeren.

7. Realisatie van uw maatwerk badkamer

Uw maatwerk badkamer wordt professioneel vervaardigd door echte vakmensen. Dit doen zij met aandacht voor elk detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. We gaan voor een resultaat dat uw verwachtingen niet alleen waarmaakt, maar zelfs ver overtreft.

8. Professionele installatie

Ook voor de installatie kunt u rekenen op het team van Bogaard. Met onze eigen installatiedienst weet u zeker dat u goed zit. Onze ervaren installateurs zorgen voor een vlekkeloze installatie, met respect voor uw huis en aandacht voor detail.

9. Geniet van uw nieuwe badkamer

Na de installatie en een grondige inspectie is uw nieuwe badkamer klaar om van te genieten. We kunnen u ook nog wat handige tips geven voor onderhoud en verzorging. Zo zult u jarenlang plezier hebben van uw maatwerk badkamer.

 

Onze klanten

aan het woord

 • “Dank”
  Een nieuwe badkamer moest er komen. Dan begint het traject. Wat moet er in, hoe gaan we het inrichten en vooral wat is er mogelijk. Vele showrooms gezien en als laatste kwamen we bij Bogaard. Bij de ontvangst in de showroom hadden wij een goed gevoel en dat is in…
  FAM HENSBERGEN
 • “Dik tevreden”
  Ik heb eind vorige jaar bij Bogaard een keuken uitgezocht. Nadat de keuken door Rob was ingemeten, heb ik in de zaak het materiaal uitgezocht en samen met Remy nog allerlei dingen laten aanpassen. Dat komt doordat ik en klein en gehandicapt ben. Remy kwam en liet mij de 3D…
  MW. WIL DE WAAL
 • “Beste gevoel”
  Na diverse badkamer showrooms bezocht te hebben kochten we uiteindelijk de badkamer bij Bogaard keukens en badkamers. Niet omdat ze de goedkoopste waren maar omdat we daar het beste gevoel bij kregen. Men beschikt over een mooie showroom waar diverse ingerichte badkamers te zien zijn. Prima uitleg en hulp bij…
  MARCEL EN RAMONA
 • “Een aanrader”
  Prima meedenkend in voorfase om tot een gewenst ontwerp te komen.Ruime keus in toe te passen materialen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Uitvoering door prima medewerkers volgens een zeer strakke planning. Een aanrader!
  B. HORSELING
 • “Mooi resultaat”
  Vanwege de beperkte mogelijkheden bij het uitkiezen van het meerwerk wat werd aangeboden bij ons nieuwe huis, zijn we gaan rondkijken naar de mogelijkheden als we zelf alles regelen. Met ' alles' bedoelen wij: vloer betegelen, wanden en plafonds stucen en sauzen, toiletten, badkamer en keuken plaatsen. Zo zijn we…
  RUUD VISSER EN ROBERT BRAMA
 • “Veel complimenten”
  Eindelijk hadden we besloten om een nieuwe keuken aan te gaan schaffen. Op basis van ervaringen van anderen en omdat Boogaard een echt Almeers bedrijf is, besloten we daar te gaan kijken. We werden allervriendelijkst door Dirk ontvangen. Hij heeft met heel veel geduld en aandacht ons geholpen om een…
  DIRK EN MARJAN VAN AKEN
 • “Absoluut goed”
  Zowel een complete keuken als badkamer gekocht bij Dirk Bogaard. Nadat uitvoerig de tijd is genomen om het wensenpakket door te nemen heeft vervolgens in juli 2018 de plaatsing van zowel de keuken als ook de badkamer plaatsgehad. Zeer kundige werklieden met verstand van zaken en staan open voor wijzigingsverzoeken…
  TWAN WILKE
 • “Goed bedrijf”
  Je kunt gerust stellen dat wij kritische kopers zijn en we wilden in ons nieuwe huis bovendien geen standaard inrichting. Wij hadden dan ook al een handvol badkamerspecialisten achter ons gelaten voordat we via qasa.nl op Bogaard stuitten. De reden dat we aldaar het eerste bezoek gebracht hebben, is de…
  MURAT EN MARIANNE
 • “Complete verbouwing”
  Onze buren hadden Bogaard keukens en badkamers aanbevolen toen we jaren terug een lekkage hadden die beunhazen hadden veroorzaakt bij het aanleggen van een nieuwe badkamer. Dit hebben ze prima opgelost. Bij deze buren hadden ze de keuken verplaatst en een aanbouw gemaakt. Toen we een nieuwe keuken wilde die…
  ANDRÉ EN SACHA VAN MOURIK
 • “Goed bedrijf”
  Nadat wij in 2018 een aantal offertes voor een nieuwe badkamer had op laten maken, maar daarbij geen goed gevoel hadden zijn we verder gaan kijken. In 2019 via Google terecht gekomen bij Bogaard Almere, waar ik telefonisch contact had met Dirk Bogaard over een nieuwe badkamer. Hij gaf aan…
  MANUELA VAN KUIK
Bekijk hier alle ervaringen

Laat uw droombadkamer ontwerpen bij Bogaard Badkamers

Klaar om uw unieke badkamer op maat te realiseren? Bogaard Badkamers biedt de creatieve inspiratie die nodig is om uw ideale badkamer te ontwerpen. Neem contact met ons op via de onderstaande buttons voor een afspraak in onze showroom. Ons team kijkt ernaar uit om samen met u uw badkamerdroom te verwezenlijken!