Tegels Almere

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

Tegels Almere

Tegels geven een bepaalde uitstraling aan uw badkamer en zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, materialen en patronen. Ook bij Bogaard Badkamers hebben we een groot assortiment badkamertegels. We begrijpen dat u de aller beste keuze wilt maken, maar dat het kiezen van de juiste tegel lastig is. De badkamer specialisten van Bogaard Badkamers staan in onze showroom in Almere klaar om u te adviseren.
Wilt u er zeker van zijn dat onze badkamer specialist u te woord kunt staan? Maak dan een afspraak via onderstaande buttons.


Een badkamerstijl creeren met vloer- en wandtegels

In onze showroom in Almere hebben we een groot assortiment van vloertegels, wandtegels en tegelstroken. Zowel voor moderne, landelijke, industriële, design als exclusieve badkamers is er een bijpassende tegel te vinden. Maak bijvoorbeeld een strakke, moderne badkamer met tegels in zwart of wit tinten op de muur. Ga bij een landelijke stijl voor bruin en grijstinten, of maak juist een uniek design door tegels van verschillende kleuren te combineren. Naast de uitstraling van de tegel is het belangrijk voor een badkamertegel dat deze bestemd is tegen vochtige ruimtes en niet te glad is.

We hebben al ruim 35 jaar ervaring met badkamers en delen onze kennis graag met u. Schroom dan ook niet om al u vragen te stellen aan onze specialisten in de showroom. Om er zeker van te zijn dat we de juiste afmetingen van uw badkamer hebben komen we op afspraak bij u langs om de badkamer in te meten.

De badkamer als 3D-ontwerp

Voor het kiezen van de juiste badkamertegel maakt onze badkamer specialist ook een 3D-ontwerp voor u. Zo kunt u zien hoe een bepaalde tegel er in uw badkamer uitziet. We rekenen uit hoeveel m2 tegel u nodig hebt. Hierbij houden we rekening met eventuele ‘snijafval.’ Mocht u niet alleen op zoek zijn naar nieuwe badkamertegels, maar naar een complete nieuwe badkamer dan ontwerpt onze specialist dit graag samen met u.

Een vrijblijvende prijsopgave

Als u tevreden bent met het ontwerp van uw nieuwe badkamer of de uitgekozen badkamertegels, ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Na akkoord gaan we aan de slag met het verbouwen van uw badkamer.

Een vrijblijvende prijsopgave voor tegels Almere

Als u tevreden bent met het ontwerp van uw nieuwe badkamer of wanneer u overweegt om de uitgekozen badkamertegels te kopen, dan stellen we een vrijblijvende prijsopgave voor u op. Na akkoord ontvangt u de tegels waarmee u zelf aan de slag kunt of gaan wij voor u aan de slag met het verbouwen van uw badkamer.

Badkamertegels kopen

Zonder bijpassende badkamerstegels is uw badkamer niet compleet. Door de juiste tegels uit te kiezen kunt u de stijl van de badkamer helemaal afmaken. Van betonlook tegels voor een industriële stijl, natuurstenen tegels voor een klassieke badkamer of een levendige mozaïektegel voor een echte thuisspa. Bij Bogaard Badkamers in Almere kunt u badkamertegels kopen voor de meest uiteenlopende badkamerstijlen.

Vloertegels badkamer

Voor de badkamervloer kiezen veel mensen toch voor badkamertegels kopen in een groot formaat. Dit voelt aangenaam aan als u op blote voeten door de badkamer loopt en maakt bovendien gemakkelijker schoon doordat er bij grote vloertegels minder voegen op de badkamervloer komen dan bij kleine vloertegels. Vloertegels voor de badkamer vindt u in vele vormen en met verschillende looks, van de marmerlook tot de betonlook.

Wandtegels kopen

Wandtegels beschermen uw muren tegen vocht en schimmel, bovendien zijn ze in verschillende mooie kleuren, vormen en patronen te verkrijgen. Een badkamer met een enkele soort tegel zorgt voor een rustige basis. Vanuit die basis kunt u met accessoires variëren in stijl. Wilt een sprekendere badkamer zonder al te veel losse items? Kies dan voor een combinatie van verschillende soorten wandtegels. Wat denkt u van één wand met hexagon wandtegels en de andere met tegels in lang stroken? Naast de vormen kunt u ook variëren met wandtegels leggen in verschillende patronen. Bekijk al onze wandtegels in onze showroom.

Kunnen wandtegels ook op de vloer geplaatst worden?

Eigenlijk raden we wandtegels op de vloer plaatsen altijd af. Gaat u badkamertegels kopen houdt hier dan rekening mee. Wandtegels zijn vaak glad, te glad om op de vloer te plaatsen. Bovendien zijn vloertegels een stuk robuuster, waardoor u niet direct een scheurtje in de tegel krijgt als er eens iets op de vloer valt. Besluit u om toch wandtegels op de vloer te plaatsen, houdt er dan rekening mee dat ze niet te glad moeten zijn en dat ze mogelijk wat kwetsbaarder zijn. Andersom is het absoluut mogelijk om vloertegels op de wand te laten plaatsen.

Tegels laten zetten

Voor een gegarandeerd strak resultaat, kunt u tegels laten plaatsen door onze installatiemonteurs. Door de jarenlange ervaring leveren onze monteurs altijd strak werk af. We plaatsen uw tegels in het door u gewenste patroon.

Wilt u een mooie en nette badkamervloer en wand? Bel 036 – 531 4302 en vraag naar de mogelijkheden.

Onze klanten

aan het woord

 • “Dank”
  Een nieuwe badkamer moest er komen. Dan begint het traject. Wat moet er in, hoe gaan we het inrichten en vooral wat is er mogelijk. Vele showrooms gezien en als laatste kwamen we bij Bogaard. Bij de ontvangst in de showroom hadden wij een goed gevoel en dat is in…
  FAM HENSBERGEN
 • “Dik tevreden”
  Ik heb eind vorige jaar bij Bogaard een keuken uitgezocht. Nadat de keuken door Rob was ingemeten, heb ik in de zaak het materiaal uitgezocht en samen met Remy nog allerlei dingen laten aanpassen. Dat komt doordat ik en klein en gehandicapt ben. Remy kwam en liet mij de 3D…
  MW. WIL DE WAAL
 • “Beste gevoel”
  Na diverse badkamer showrooms bezocht te hebben kochten we uiteindelijk de badkamer bij Bogaard keukens en badkamers. Niet omdat ze de goedkoopste waren maar omdat we daar het beste gevoel bij kregen. Men beschikt over een mooie showroom waar diverse ingerichte badkamers te zien zijn. Prima uitleg en hulp bij…
  MARCEL EN RAMONA
 • “Een aanrader”
  Prima meedenkend in voorfase om tot een gewenst ontwerp te komen.Ruime keus in toe te passen materialen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Uitvoering door prima medewerkers volgens een zeer strakke planning. Een aanrader!
  B. HORSELING
 • “Mooi resultaat”
  Vanwege de beperkte mogelijkheden bij het uitkiezen van het meerwerk wat werd aangeboden bij ons nieuwe huis, zijn we gaan rondkijken naar de mogelijkheden als we zelf alles regelen. Met ' alles' bedoelen wij: vloer betegelen, wanden en plafonds stucen en sauzen, toiletten, badkamer en keuken plaatsen. Zo zijn we…
  RUUD VISSER EN ROBERT BRAMA
 • “Veel complimenten”
  Eindelijk hadden we besloten om een nieuwe keuken aan te gaan schaffen. Op basis van ervaringen van anderen en omdat Boogaard een echt Almeers bedrijf is, besloten we daar te gaan kijken. We werden allervriendelijkst door Dirk ontvangen. Hij heeft met heel veel geduld en aandacht ons geholpen om een…
  DIRK EN MARJAN VAN AKEN
 • “Absoluut goed”
  Zowel een complete keuken als badkamer gekocht bij Dirk Bogaard. Nadat uitvoerig de tijd is genomen om het wensenpakket door te nemen heeft vervolgens in juli 2018 de plaatsing van zowel de keuken als ook de badkamer plaatsgehad. Zeer kundige werklieden met verstand van zaken en staan open voor wijzigingsverzoeken…
  TWAN WILKE
 • “Goed bedrijf”
  Je kunt gerust stellen dat wij kritische kopers zijn en we wilden in ons nieuwe huis bovendien geen standaard inrichting. Wij hadden dan ook al een handvol badkamerspecialisten achter ons gelaten voordat we via qasa.nl op Bogaard stuitten. De reden dat we aldaar het eerste bezoek gebracht hebben, is de…
  MURAT EN MARIANNE
 • “Complete verbouwing”
  Onze buren hadden Bogaard keukens en badkamers aanbevolen toen we jaren terug een lekkage hadden die beunhazen hadden veroorzaakt bij het aanleggen van een nieuwe badkamer. Dit hebben ze prima opgelost. Bij deze buren hadden ze de keuken verplaatst en een aanbouw gemaakt. Toen we een nieuwe keuken wilde die…
  ANDRÉ EN SACHA VAN MOURIK
 • “Goed bedrijf”
  Nadat wij in 2018 een aantal offertes voor een nieuwe badkamer had op laten maken, maar daarbij geen goed gevoel hadden zijn we verder gaan kijken. In 2019 via Google terecht gekomen bij Bogaard Almere, waar ik telefonisch contact had met Dirk Bogaard over een nieuwe badkamer. Hij gaf aan…
  MANUELA VAN KUIK
Bekijk hier alle ervaringen

Bezoek de showroom van Bogaard Badkamers

Kom langs in onze showroom en doe inspiratie op voor uw nieuwe badkamer. Ook op zaterdag bent u van harte welkom! We zijn te vinden in Almere Muziekwijk op het onderstaande adres.

Operetteweg 42
1323 VB Almere
Telefoon: 036 531 4302

Bereken mijn route naar Bogaard Badkamers

Openingstijden

 • Maandag: Op afspraak
 • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
 • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
 • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
 • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
 • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
 • Zondag: Gesloten